Tasting Menu
3 Retters Menu
Pris pr. person 345 kr.
1. Servering
Torsk – Æggeblomme – Rødbede
2. Servering
Svinekæbe – Kål – Løg
3. Servering
Pære – Tonga – Chokolade
Tasting Menu
5 Retters Menu
Pris pr. person 495 kr.
1. Servering
Stenbiderrogn – Æg – Blåmusling
2. Servering
Torsk – Æggeblomme – Rødbede
3. Servering
Selleri – Trøffel – Fermenteret Hvidløg
4. Servering
Svinekæbe – Kål – Løg
5. Servering
Pære – Tonga – Chokolade
Til og efter maden
Vinmenu
Udvid din madoplevelse med en tilhørende vinmenu, som er nøje udvalgt af køkkenchef og restaurantchef. Hør din tjener for nærmere beskrivelser af vinene.
2 glas kr. 175,-
3 glas kr. 255,-
4 glas kr. 295,-
5 glas kr. 345,-