Forretter

Forretter


Kantareller, brombær, tomat og hvidløg
Tartelet med confiteret kalvebrissel og sensommergrønt
Carpaccio af kammusling, æble, peberrod og røget sauce
Bagt fynsk selleri med sauce blanquette, brioche og karse

Hovedretter

Hovedretter


Skærising med variation af majs og stegte kantareller og røget fiskefumé
Oksefilet fra Grambogård med variation af majs, kantareller og Sauce provencale

Desserter & Ost

Desserter & Ost


Panna cotta med tonka, havesyre og tørret kage
Citronmåne med semi-dried citron, og bora bora vanilje
Arla Unika oste med hyben, stikkelsbær og ristet frugtbrød

Menu

Vælg imellem 2,3,4 eller 5 retter

2 Retter 295,-
3 Retter 345,-
4 Retter 395,-
5 Retter 445,-

Vin

Vinmenu

2 Glas vin 175,-
3 Glas vin 255,-
4 Glas vin 295,-