Forretter

Forretter


Hjertesalat med friskrevetparmesan og timian
Tartelet med confiteret kalvebrissel og sommergrønt
Stegt kammusling og kartoffelsalat
Bagt fynsk selleri med sauce blanquette og karse

Hoveretter

Hoveretter


Stegt vesterhavspighvar med sommergrønt, vilde urter og fiskefumê
Oksefilet fra Grambogård med sommergrønt, vilde urter og trøffelsky

Desserter & Ost

Desserter & Ost


Danske jordbær med uartig fløde, havesyre og hvid chokolade
Mørk chokoladetærte med havtorn og marengs
Arla Unika oste med sylt og ristet frugtbrød

Menu

Vælg imellem 2,3,4 eller 5 retter

2 Retter 295,-
3 Retter 345,-
4 Retter 395,-
5 Retter 445,-

Vin

Vinmenu

2 Glas vin 175,-
3 Glas vin 255,-
4 Glas vin 295,-